menu.sale_sub.chalets_sale - Nucia (la) - 475.000€

BESKRIVELSE

Velkommen til denne fantastiske, fritliggende villa i San Fulgencio, hvor luksus og komfort mødes. Beliggende på en generøs 355 m² stor grund tilbyder denne smukke ejendom alt, hvad du behøver for en afslappet middelhavslivsstil.

Når du træder indenfor, bliver du mødt af en rummelig og lys stue med direkte udgang til terrassen og poolområdet. Det moderne køkken i åbent plan er fuldt udstyret med apparater af høj kvalitet, perfekt til dem, der nyder at lave mad og underholde. Villaen kan prale af fire store soveværelser med indbyggede skabe, herunder en master suite med et elegant en-suite badeværelse og luksuriøse finish. Derudover er der et stilfuldt gæstebadeværelse, fuldt udstyret og ideelt til besøgende.

Udenfor finder du en smukt anlagt have, komplet med en privat swimmingpool og en stor terrasse, hvor du kan nyde det fantastiske Costa Blanca-klima. Dette er det perfekte sted at slappe af, spise udendørs eller blot nyde den betagende udsigt over bjergene.

KENDETEGN


Bolig id
4732226
Boligtype
menu.sale_sub.chalets_sale
Provins
Alicante
By
Nucia (la)
Boligområde
Nucia (la)
M2 built
170 m2
M2 plot
355 m2
Price
475.000€
Single bedrooms
4
Badeværelser
2
Privat swimmingpool
Ja
Garage
Ja

EKSTRAUDSTYR


Terrace
Fields.drive_waytea
Fields.storage_utility_room
Privat have
Barbecue
Pool
Floors: 4
Private condominium
Lavadero
Conservatory
Basement
Video entry system
Security alarm
Double glazing
Electric garage gate
Kitchen
Quiet location
Central location
Parking space

Meget effektiv

Energiforbrug (KW h / m2 year):
Emissioner (Kg CO2 / m2 year):
A
B
C
D
E
F
G
 
 

Ikke effektiv

I vente

BEMÆRK: Oplysningerne i denne annonce kan være blevet ændret af ejeren, så vi er ikke ansvarlige for nøjagtigheden af dataene, kontakt os venligst for nøjagtige oplysninger om denne annonce.